Colocatie

Rack Colocatie in BelgiŽ

Bent U op zoek naar professionele colocatie in BelgiŽ ? Dan kunnen wij u deze aanbieden aan bijzonder lage prijzen en dit inclusief garanties. eXtreme Services garandeert immers voor haar colocatieruimtes stroomvoorziening, een supersnelle internetconnectie op een betrouwbaar redundant netwerk, klimaatregeling, 24/7 brandbeveiliging en security onsite.

 

 

Scarlet Datacenter

Foto van het datacenter Scarlet te Vilvoorde

eXtreme Services heeft rackspace voor colocatie beschikbaar in het zeer streng beveiligd klasse A datacenter te Vilvoorde, BelgiŽ. Dit uiterst stabiele datacenter beschikt over alle nodige voorzieningen om U een uptime van 99.9% te kunnen garanderen op zowel de stroom als het netwerk. Het datacenter beschikt over eigen dieselgeneratoren die automatisch de stroom overnemen bij een eventuele storing. Klimaatregeling zorgt voor een optimale temperatuur en luchtkwaliteit om een optimale koeling van de hardware te verzorgen. Overigens is er 24/7 fysieke bewaking aanwezig en is het datacenter bovendien 24/7 toegankelijk via een ticketsysteem.

 

Scarlet Redundant Netwerk

eXtreme Services is rechtstreeks verbonden met BNIX (Belgium National Internet eXchange) via het Scarlet Netwerk. Het scarlet netwerk is redundant opgebouwd om ervoor te zorgen dat bij het uitvallen van een uplink, de backup uplink deze automatisch zal overnemen. Dit netwerk staat al jaren bekend als een stabiel netwerk waar enkele grote ISP's al enkele jaren vertrouwen in hebben. Ons netwerk is opgebouwd met betrouwbare Foundry, Cisco en HP Procurve apparatuur.

 

Colocatie Prijzen

Voor onze prijzen kan u hier klikken.

 

FAIL (the browser should render some flash content, not this).