Dedicated Servers

Momenteel hebben wij de keuze uit 2 soorten systemen. Zo zijn er onze low budget tyan servers voor beperkte projecten en dan zijn er de mid en high budget supermicro servers voor de veeleissende klanten. Deze zijn dan ook beschikbaar met half en full managed contracten en verschillende SLA diensten. Zo kan u met beperkte kennis uw server veilig en optimaal gebruiken.

 

Low Budget Tyan Servers

Als Low budget Server Dedicated systemen maken wij gebruik van de zeer betrouwbare Tyan GS10 barebone servers. Deze servers zijn voorzien van zuinige Pentium 4 2.4Ghz servers en zijn allemaal voorzien van 1GB ECC geheugen. Hierdoor zijn deze systemen uitstekend inzetbaar voor lichte toepassingen.

Deze systemen zijn vast en niet beschikbaar met een managed contract of SLA diensten.

 

Mid en High Budget Supermicro Servers

Voor onze andere Server Dedicated systemen en onze eigen servers maken wij gebruik van het gekende Supermicro A klasse server materiaal. Dit Top materiaal zorgt ervoor dat al onze systemen betrouwbaar zijn en dat we de mogelijkheid hebben om garanties te bieden op de hardware.

Deze systemen zijn volledig aanpasbaar aan uw eisen. Zo kunnen wij deze leveren met een of twee Dual Core processoren tot zelfs een Dual Quad Core opstelling. Eventueel beschikbaar met een half of full managed contract en SLA diensten.

FAIL (the browser should render some flash content, not this).