VPS :: Virtual Private Servers

Bent u op zoek naar meer vrijheid voor uw diensten? Een eigen server welke betrouwbaar, snel en vooral schaalbaar moet zijn? Neem dan zeker een kijkje naar onze VPS servers. Met onze VPS diensten heeft u de beschikking over een eigen volledig gescheiden server en dit op zeer sneller servers. Zo heeft u een maximale snelheid en toch de vrijheid en veiligheid van een eigen server. Alle VPS Servers draaien op Quad Core servers voorzien van 8GB geheugen en Raid10 datascherming.

 

 

Al onze mogelijkheden

Onze VPS Diensten

De mogelijkheden van onze VPS diensten zijn enorm. Door een optimale verdeling van de server resources kan u zeker zijn dat uw diensten in normale omstandigheden optimaal en zonder onderbreking zullen werken. Doordat wij gebruik maken van het HyperVM Control Panel kunnen wij onze klanten het volledige beheer van hun server in handen geven. Zo kan u via dit Panel tal van acties laten uitvoeren waaronder starten/stoppen of herstarten, backups nemen, console toegang verkrijgen, netwerk instellingen aanpassen, server opnieuw installeren, enz. Dit is maar een zeer beperkt overzicht van de talloze functies.

 

 

Netwerk en het Datacenter

Omdat wij al deze diensten aanbieden vanuit het Scarlet Datacenter te Vilvoorde en gebruik maken van het Scarlet redundante netwerk, kunnen wij u verzekeren dat uw diensten over heel de wereld bereikbaar zijn. Zo maken wij voor het netwerk uitsluitend gebruik van betrouwbare Foundry, Cisco en HP apparatuur. Zo staat de combinatie van dit streng beveiligd klasse A datacenter en het volledig redundante netwerk garant voor de kwaliteit en de zekerheid die wij aan onze klanten willen leveren.

 

Standaard VPS Prijzen

Een overzicht van onze VPS diensten kan u vinden op: Onze VPS Standaard diensten.

Wenst u het beheer van uw VPS server uit handen te geven dan kan dit via onze Managed VPS diensten.
Onze VPS Managed diensten.

 

Tijdelijke aanbieding Geldig tot 30 april 2009

Tijdelijk een gratis upgrade naar 512MB geheugen bij een nieuwe VPS Standaard 256 server overeenkomst.

 

FAIL (the browser should render some flash content, not this).