Webhosting

eXtreme Services is momenteel een relatief kleine speler op de toch wel gigantische hosting markt. Desalniettemin hebben wij genoeg ervaring om U garanties te bieden voor uw websites. Daarom heeft eXtreme Services alles wat u nodig heeft. Wij bieden webhosting en domeinen aan tegen zeer concurrerende prijzen met als streefdoel niet de goedkoopste hoster te zijn maar vooral maximale kwaliteit te leveren en dit voor een laag prijsje. Wilt u garanties op onze diensten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een mogelijke offerte.

Webhosting Servers

Wij hosten al onze webhosting klanten op een Supermicro Dual Xeon server met Raid databeveiliging. Naast deze Raid databeveiliging maken wij dagelijks een volledige backup van uw website naar onze Bacula Raid 5 Backupserver. Zo kunnen wij u verzekeren dat uw data veilig staat op onze servers. Bovendien maken wij gebruik van het DirectAdmin webhostingpanel wat onze klanten in staat stelt om al hun aanpassingen volledig zelfstandig door te voeren.

Netwerk en het Datacenter

Al onze servers staan in het Scarlet Datacenter te Vilvoorde, BelgiŽ. Dit om de snelste verbinding te kunnen garanderen aan onze klanten. Veel andere Belgische bedrijven hosten op servers in Nederland waar deze veel goedkoper zijn. Bovendien doen ze aan overselling om hogere winsten te behalen ten nadelen van de snelheid. Dit doen wij absoluut niet! U kan op elk moment ons netwerk volledig testen door een testbestand of testip aan te vragen.

Webhosting Pakketten

Bij ons kan u reeds uw website plaatsen vanaf 40,- euro per jaar. Deze is inclusief domeinnaam, dagelijkse backup op onze Bacula Raid 5 Backupserver, een Fallback Email en DNS Server en een uptime garantie van 99,9% op jaarbasis.
Een dynamische website met een CMS systeem en databanken kan u reeds plaatsen vanaf 60,- euro per jaar.

Webhosting Prijzen

Voor onze prijzen kan u hier klikken.

 

Antispam partner: anti spam

FAIL (the browser should render some flash content, not this).